Rév și Partenerii Comerț în Industria Gazelor

True Partner in Pressure

Concentartor de oxigen Portabil (POC)

Concentrator portabil de oxigen EasyPulse

Concentrator portabil de oxigen EasyPulse
Concentratorul de oxigen portabil EasyPulse (POC) este produsul perfect pentru creșterea mobilității și independenței pacientului.
 
Un model perfect de oxigen non-continuu

Combinând două soluții tehnologice, EasyPulse POC este combinația dintre cel mai comun sistem de distribuție eficient din punct de vedere al oxigenului și un concentrator de oxigen.

Ușor de utilizat

Interfața Concentratorului portabil EasyPulse este extrem de ușor de utilizat, iar pacienții pot ajusta cu ușurință debitul de oxigen necesar. Afișaj ușor de citit al nivelului bateriei și alarma eventuală a LED-urilor.

Mici și ușoare


EasyPulse POC este cel mai ușor concentrator portabil de oxigen de pe piață. Se poate selecta cu dozare de oxigen de 3l și 5l.

Tehnologia CMV

Datorită tehnologiei fluxului eficient din punct de vedere al oxigenului, tehnologiei patentate CMV (Controlled Minute Volume), dispozitivul furnizează cantitatea necesară de oxigen în prima jumătate a respirației, indiferent de rata respiratorie a pacientului. Cantitatea de oxigen furnizată este ajustată automat la rata de respirație a pacientului astfel încât cantitatea de oxigen livrată într-un minut să rămână neschimbată.
 


Utilizabilitate versatilă

EasyPulse POC poate fi utilizat intr-o geanta de transport sau fără. Toate telefoanele sunt livrate cu o geantă de transport care practic protejează dispozitivul de deteriorări și reduce nivelul de zgomot al dispozitivului.


Mentenanță redusă

EasyPulse POC utilizează numai un filtru care poate fi ușor curățat de către pacienți.


 
Excelentă durată de viață a bateriei

Concentratorul portabil de oxigen EasyPulse are o baterie încorporată si se poate utiliza mai bine de 3 ore pe setarea 2. Dispozitivul poate fi alimentat la o priză de curent și în mașină cu ajutorul unui încărcător de mașină