Rév și Partenerii Comerț în Industria Gazelor

True Partner in Pressure

Butelii din aluminiu l6x

Buteliile de aluminiu LX6 sunt produse din aliaj de aluminiu LX6 care este o varianta proprie dezvoltată al aliajului Luxfer 6061. Metalurgiştii Luxfer recunoscuţi pentru performanţe în întreaga lume, au dezvoltat acest aliaj rezistent la coroziune în cele mai solicitante condiţii posibile. Comparat cu aliajul convenţional 6061, L6X a fost optimizat în aşa fel încat să îmbunătăţească durabilitatea, rezistenţa la rupere şi cracare chiar şi încărcate cu presiuni mai înalte pentru o perioadă de timp mai lungă.

Datorită caracteristicilor deţinute de L6X, Luxfer a trecut cu brio toate testele riguroase efectuate de companiile mondiale de gaze atingând sau depăşind toate reglementarile impuse de fiecare autoritate majoră din domeniu. Folosite pe scară largă cele peste 50 de milioane de butelii produse de Luxfer din aliaj L6X deţin un record pentru siguranţă ceea ce reprezintă o performanţă de încredere.

Buteliile din aluminiu Luxfer oferă o performanță fiabilă chiar și după 100.000 de cicluri de testare a presiunii. Acestea sunt cu până la 40% mai ușoare decât buteliile convenționale din oțel, sunt rezistente la coroziune și sunt de asemenea potrivite în medii cu temperaturi scăzute. Ele sunt non-magnetizabile, astfel încât acestea pot fi folosite cu echipamente sensibile în apropierea scanerelor high-tech.