Rév și Partenerii Comerț în Industria Gazelor

True Partner in Pressure

Întreținerea buteliilor

Rev și Partners Ltd.a început în 2006, întreținerea buteliilor de înaltă presiune în fabrica de la  Csongrád. În prezent, avem una dintre cele mai mari și mai moderne facilități de întreținere a buteliilor din Europa, întreținerea buteliilor de gaz a devenit una dintre principalele noastre activități. Oferim servicii de întreținere pentru firme cum ar fi Air Liquide, BM Heros, Dräger, Linde, Messer, Siad sau Spirooptic. În 2014, aproximativ 35.000 de butelii au fost validate și reînnoite.
 
Dorim să vă prezentăm pe scurt procesul nostru de întreținere!

Sosirea buteliilor

Înregistrarea și manipularea buteliilor se efectuează în două programe de calculator, în toate Departamentele societății (relații cu clienții, de vânzări și procesul de depozitare, comerț, depozitare, finanțe, bănci ...) este folosit  Programul pentru Microsoft Dynamics Navision.Aici se efectueaza recunoașterea cantitativă a buteliilor și a dispozitivelor. Odată cu sosirea buteliilor, efectuăm un control cantitativ. Registrul unic al buteliilor este furnizat de software-ul personalizat al fabricii. Acceptăm numai buteliile care nu sunt periculoase. În cazul unor butelii de gaz toxic, coroziv este returnat sau cu implicarea unui antreprenor extern, gazul rezidual este îndepărtat separat. După administrare, manipulăm deja cilindrii identificați cu coduri de bare unice.

 În această etapă a fluxului de lucru, se efectuează următoarele operații majore:

 • curățarea calotei pentru o mai bună vizibilitate
 • controlul presiunii reziduale
 • verificarea robinetului
 • defiletarea robinetului
 • cântărire
 •  preselectare
 • măsurători de calibrare
 •  controlarea filetului interior și a inelului în software-ul de operare, codul de bare personalizat
 • administrare în software de operare, coduri de bare personalizate

Instrumentele de măsurare folosite sunt autentice, verificate continuu, calibrate și înregistrate.
Potrivit evaluării, buteliile pot fi mutate în mai multe direcții:

 • se întorc
  •  buteliile care conțin proprietățile de identificare străine după curățare (de exemplu, un scut de gaz diferit de partenerul furnizor) sunt trimise înapoi către client fără nicio operațiune efectuată.
 • casarea, distrugerea   
  • fiecare butelie care este catalogat fiede setările programului fie de administrator și este stocată separat.
 • Lucrări de întreținere
  • astfel de ateliere tipice sunt înlocuirea inelului gâtului, supapa invadatoare.
 • Progresul normal 
  • butelia își urmează secvența normală de operare
 • se întorc
  • buteliile care conțin proprietățile de identificare străine după curățare (de exemplu, un scut de gaz diferit de partenerul furnizor) sunt trimise înapoi către client fără nicio operațiune efectuată.
 • casarea, distrugerea   
  • fiecare butelie care este catalogat fiede setările programului fie de administrator și este stocată separat.
 • Lucrări de întreținere  
  • astfel de ateliere tipice sunt înlocuirea inelului gâtului, supapa invadatoare.
 • Progresul normal 
  • butelia își urmează secvența normală de operare

Marcarea și modificarea marcajelor

Etichetele personalizate sunt editate manual (ex. Greutate ...), etichetele standard sunt plasate pe butelii prin mașinia de poansonare.

Test hidraulic de presiune  

În prezent, încercăm buteliile cu tehnologie convențională de presiune a apei. Putem încerca până la o presiune de 500 de bari.
Uscarea cilindrilor și se verifică uscarea acestora. Noi examinăm toate buteliile pentru a vedea dacă acestea sunt bine uscate

Sablarea interioară

Dacă, la cererea clientului sau conform instrucțiunilor supraveghetorului, interiorul cilindrilor trebuie să fie curățat, curățarea buteliilor se face în două moduri. Buteliile mari cu mașină semi-automată. Buteliile  sunt înclinate și un tub este introdus de operator în interiorul buteliei. După aceea, aspirația este efectuată de mașină și după verificarea și aspirarea reziduurilor, butelia este examinată și returnată procesului. Buteliile sub 20 litri sunt curățate de o mașină automată.

Efectuarea inspecției ISCIR

Pe baza identificatorilor unici, creăm grupuri. Grupurile sunt formate cu ajutorul unei tablete  și un cititor de coduri de bare. Toate lucrările suplimentare care ar putea fi selectate aici vor efectua asupra buteliei. Faptul că s-a efectuat o lucrare este de asemenea înregistrat.
Dacă apare o schimbare de statusul buteliei. De exemplu, consiliul de administrare declară butelia defectă sau scade durata de viață, acesta este înregistrat imediat în program.
După finalizarea examinării fizice, documentația va fi pregătită imediat.

Agățarea pe linia de vopsire

După completarea verificărilor de supraveghere buteliile sunt grupate în funcție de culori si puse pe linia de vopsire. În timp ce sunt suspendate în același timp operatorul citește codul de bare de pe butelie. Programul de operare comunică toate informațiile referitor la butelie catre pista transportoare (material, culoare, index lucrări, de identificare). Se verifică lungimea și diametrul buteliilor, și în conformitate cu datele colectate sic u implicarea minimală din partea operatorului  procesul este efectuat automat. Buteliile sunt tratate individual pe tot parcursul procesului. Operațiunile efectuate sunt stabilite pentru sticla, și sfârșesc în mâinile locul central în sistemul nostru. Toate lucrările și informațiile care s-au făcut sunt  preluate de programul centralizator. Capacitatea liniei este de 1 butelie/ minut.
 
Sablarea

Sablarea suprafaței asigură o rugozitate a suprafaței și de igienă adecvată pentru aderența vopselei pe suprafața buteliei. Prin sablare putem realiza o calitate a suprafeței SA2.5.Se verifică primele piese de lucru, iar dacă vom găsi vreo eroare se efectueaza o setare a mașinii de sablat. În cazul în care sablarea este perfectă, vom permite intrarea buteliei la vopsit.

Vopsirea

Datorită temperaturii maxime admise, cilindrii de aluminiu și mici serii de culori unice sunt vopsite cu o vopsea pe bază de apă bicomponentă. Pentru uscarea buteliilor de aluminiu, nu este nevoie de o temperatura mai mare de 70 de grade Celsius, în caz contrar butelia de aluminiu ar putea fi deteriorată. Vopseaua 2K asigură întărirea independentă de vreme, putând fi ambalate rapid. Lucrăm cu tehnologie de pulverizare de înaltă presiune și cu amestecarea computerizată a componentelor pe bază de apă.
 
Buteliile din oțel sunt vopsite in câmp electrostatic. Buteliile acoperite cu pulbere au o grosime a stratului uscat de aprox. 70 microni. Buteliile sunt  introduse în cuptorul de uscare la o temperatură și o durată prestabilită.
 
Vopsirea in camp electrostatic și vopseaua bicomponentă sunt extrem de durabile. Estetica buteliilor este mărită, iar ciclul de revopsire este extins.

Lucrări finale

După coborârea de pe linie, defectele sunt încă verificate precum și grosimea adecvată a stratului de vopsea și se verifică interiorul buteliei, se aplică teflonul și se efectuează înfiletarea corectă a robinetului. După ce robinetul este înfiletat, buteliile sunt îpachetate și se efectuează și administrarea computerizată a paletului.