Rév și Partenerii Comerț în Industria Gazelor

True Partner in Pressure

G-Stor™ Pro Butelii CNG

Buteliile de compozit G-StoreTM Pro Type 3 produse de Luxfer pentru gaz natural comprimat nu numai că reduc greutatea şi emisiile maşinii dar se pot reâncărca rapid ceea ce înseamnă că masina îşi poate continua traseul mai repede.

Disponibil într- gamă largă de mărimi, cilindri G-proTM sunt produse dintr-un liner de aluminiu care este acoperit în totalitate cu fibra de carbon de calitate aerospatială. Conductivitatea bună al linerului din aluminiu ajută la emanarea caldurii realizată la încărcarea rapidă realizand o umplere completă de fiecare dată. Testate temeinic conform cerinţelor şi reglementărilor globale, G-StoreTM Pro poate fi găsit în diferite variante de aplicare: În autoturismele cu motor pe gaz natural comprimat, autocamioane cu tonaj mediu şi mare, atobuze de persoane, Trailere pentru transportul modulelor cu gaz.

Buteliile G-StoreTM Pro T3 sunt cu până la 66% mai uşoare decât T1 din oţel şi cu până la 20% decât alte butelii de compozit ceea ce face ca autonomia autoturismului şi fie mai lungă precum şi economisirea de carburant. Cilindri fiind mai uşori micşorează cheltuielile de întreţinere a maşinilor pe care sunt montate, deoarece frânele, şasiul nu sunt atât de solicitate.

 

Avantajele G-StoreTM Pro:

  • Cele mai uşori cilindri din clasa lor.
  • Permeabilitate zero al gazului prin peretele cilindrului
  • Tehnologia linerului de aluminiu oferă capacitatea încărcării rapid
  • Garanţie de de viaţa de 15 ani.

Toate piesele sunt omologate în conformitate cu ECE R110 și ISO 11439, iar presiunea de lucru de 200 bar.

Densitatea CNG este 0,78 kg / m3

Buteliile au la capăt o supapă cu conexiunea 1.125-12 UNF cu TPRD.