Rév și Partenerii Comerț în Industria Gazelor

True Partner in Pressure

Butelii destinate stingerii incendiilor

Luxfer Gas Cylinders oferă cea mai largă gamă de stingătoare de înaltă calitate, de înaltă performanță din aluminiu pentru producătorii de stingătoare bine cunoscute din întreaga lume. În domeniul securității și performanței, buteliile Luxfer cu rezultate fără egal răspund nevoilor utilizatorilor din multe părți ale lumii.
Buteliile sunt fabricate exclusiv din aliaj de aluminiu L6X de la Luxfer. Acest aliaj de 6061 a fost optimizat de Luxfer pentru a spori durata de viață a buteliilor, pentru a rezista la despicare și rupere mai bună.

 L6X datorită performanțelor sale unice, compania a trecut cu succes în continuare toate examenele riguroase, care au fost puse de marile companii de gaze la nivel mondial, a depășit, de asemenea, așteptările fiecărei autorităti de reglementare major din lume.
Este utilizat pe scară largă în mai mult de 50 de țări. Nu mai puțin de 40 de milioane de butelii Luxfer din aliaj L6X oferă rezultate exemplare pentru o performanță sigură și de lungă durată.

 


Butelii din aluminiu L6X®

Sunt mai uşoare cu până la 40% decât buteliile de oţel de aceeaşi capacitaţi,sunt non-magnetice, deasemenea sunt şi rezistente la coroziuni şi sunt ut

Mai mult