Rév și Partenerii Comerț în Industria Gazelor

True Partner in Pressure

Sport

Activitatea zilnică (sedentară) a vieții noastre grăbite de azi a implicat puțină tensiune fizică. Mobilitatea este, de asemenea, un fel de nevoie biologică, însă multe alte efecte benefice ale ei sunt cunoscute. Menționând doar cele mai importante exemple, mișcarea - prin creșterea capacității de preluare a oxigenului - are un efect benefic asupra sistemului imunitar, sistemului nervos, capacității creierului, vaselor de sânge ale inimii și stării generale a corpului. Ca un exemplu pentru aceasta, datorită stilului de viață sedentar, poate apărea un număr deosebit de mare de boli, dureri și probleme.

În același timp, totuși, în timp ce faceți exerciții fizice, corpul consumă foarte rapid oxigenul disponibil și are nevoie de mai multe surse de energie pentru a menține performanțe sporite. Dacă nu există suficient oxigen în sânge, celulele trebuie să treacă la modul de metabolizare fără oxigen (anaerob). În acest caz, se dizolvă zahărul cu fermentație acidă, în loc de ardere. Această fermentație are loc într-un mediu anaerob, care perturbă procesele metabolice normale ale celulei și începe producția de acid lactic. Degradarea acidului lactic are loc, de asemenea, în ficat, în prezența oxigenului. Prin urmare, oxigenul este alfa și omega al tuturor proceselor metabolice.

Prin consumarea unui litru de oxigen, organismul eliberează aproximativ 20 de kilojouli de energie (5 kcal) de nutrienți care conțin energie (în cazul unei alimentații generale, mixte).

La o sarcină mai mare de 1,5-2 litri pe minut, activitatea dată poate fi efectuată numai timp de 1-2 minute.

 

If we are able to deliver more oxygen to our body, we can experience the following benefits durings sports:

  • Performanța organismului crește
  • Dupa antrenament, corpul se poate regenera mult mai repede
  • Febra musculară nu se dezvoltă atât de repede și într-o asemenea măsură

Când organismul obține cantitatea necesară de oxigen, efectele sale se resimt imediat. Nivelul energiei crește, metabolismul și starea sistemului nervos se ameliorează, activitatea mentală devine mai productivă, relaxând astfel starea de spirit.  Se poate experimenta un impuls de revigorare. În sine, acest lucru va spori performanța, fie că este vorba de sport sau de munca intelectuală.

Bine de stiut:

Există mai multe tipuri de concentratoare portabile de oxigen disponibile pentru utilizatori despre care merită să solicitați informații înainte de închiriere sau cumpărare:

  • nu toate dispozitivele pot produce o puritate de oxigen de 90-95%, unele dintre ele având doar o capacitate de 40-45%
  • garanția este limitată în multe cazuri, se aplică numai dispozitivului însuși, iar perioada de garanție poate varia de la producător la producător (1, 2, 3, ... 5 ani)
  • nu toate dispozitivele au o rețea de service în Romania, iar remedierea potențialei defecțiuni sau întreținere poate dura o perioadă mai lungă de timp
  • merită acordată atenție și mentenanței dispozitivelor și costurilor asociate acestor procese; la multe dintre dispozitive, se recomandă înlocuirea anuală a cartușului de filtrare, a cărei sarcină financiară poate fi suportată de chirias sau de cumpărător.

 

Informațiile descrise mai sus sunt doar pentru scopuri informative și pot varia în funcție de tipul dispozitivului! Prin urmare, pentru date exacte, vă rugăm să contactați producătorul sau distribuitorul produsului respectiv.


Concentratorul portabil de oxigen EasyPulse - POC

EasyPulse POC este produsul perfect pentru a ajuta pacientul să-și salveze mobilitatea. Poc este un dispozitiv medical alimentat prin baterie, care atrage oxigen din mediul dumneavoastră și livrează oxigen medical printr-o canulă.

Mai mult

Concentrator de Oxigen Total

Este echilibrul perfect al furnizării de oxigen mobil și staționar. Oferă debit continuu și în puls, toate în aceeași unitate cântărind mai puțin de 5 kg. Nu este nevoie să aveți 2 concentratoare separat sau butelii de oxigen

Mai mult