Rév și Partenerii Comerț în Industria Gazelor

True Partner in Pressure

Întărirea sistemului imunitar

Nu există viață fără oxigen. Este un element fundamental al celor 37,2 trilioane de celule ale corpului uman. Funcționarea corpului se bazează pe prezența oxigenului. Aproape totul, de la activitatea creierului până la neutralizarea substanțelor toxice, de la capacitatea de a simți  până la capacitatea de a gândi.

Aproape 1/3 dintre persoanele de vârsta noastră se luptă cu lipsa de oxigen, dar mulți dintre ei nici măcar nu știu acest lucru sau nici nu o percep, deoarece sistemul respirator și cardiac sunt uimitor de capabile să se adapteze la aceasta până la o anumită limită).

Există mulți radicali liberi în corpul uman. Există unele pe care le aducem din afară și există unele care se crează în corpul nostru. Dar ce este un radical liber și dacă ne folosește la ceva că îl avem?

Radicalii liberi sunt, de fapt, ioni pozitivi care au capacități de oxidare. Există unele dintre ele care servesc la funcționarea sănătoasă a organismului (ucid microbii împreună cu celulele imune) și există și unele cu efecte nocive (radicali hidroxil), pe care nu le putem folosi și nu le putem distruge sub nicio formă.

Radicalii hidroxil sunt una dintre capcanele inerente ale vieții noastre de astăzi, grație stilului nostru de viață sedentar și stresului crescut. Din păcate, acești radicali nocivi pot duce la diverse boli cronice, pot deteriora structura ADN-ului și, prin distrugerea celulelor nervoase, pot cauza tulburări de memorie sau chiar boala Alzheimer, pot accelera îmbătrânirea și nu în ultimul rând pot fi cancerigeni

Oxigenul leagă acești radicali liberi, ajutând astfel la funcționarea sistemului imunitar (eliminarea microorganismelor anaerobe) și previne orice proces fiziologic negativ care face sistemul nostru imunitar vulnerabil. Poluarea aerului și fumul de tutun ca o problemă de civilizație și insuficiența respiratorie datorată acestor cauze pot fi reduse. Desigur, creșterea nivelului de oxigen în organismul uman are ca rezultat o funcționare mai eficientă a celulelor, astfel încât vitaminele, mineralele, aminoacizii pot fi absorbiți în concentrații mai mari, exercitându-și astfel efectele chiar mai bine.

 

Bine de stiut:

Există mai multe tipuri de concentratoare portabile de oxigen disponibile pentru utilizatori despre care merită să solicitați informații înainte de închiriere sau cumpărare:

  • nu toate dispozitivele pot produce o puritate de oxigen de 90-95%, unele dintre ele având doar o capacitate de 40-45%
  • garanția este limitată în multe cazuri, se aplică numai dispozitivului însuși, iar perioada de garanție poate varia de la producător la producător (1, 2, 3, ... 5 ani)
  • nu toate dispozitivele au o rețea de service în Romania, iar remedierea potențialei defecțiuni sau întreținere poate dura o perioadă mai lungă de timp
  • merită acordată atenție și mentenanței dispozitivelor și costurilor asociate acestor procese; la multe dintre dispozitive, se recomandă înlocuirea anuală a cartușului de filtrare, a cărei sarcină financiară poate fi suportată de chirias sau de cumpărător.

 

Informațiile descrise mai sus sunt doar pentru scopuri informative și pot varia în funcție de tipul dispozitivului! Prin urmare, pentru date exacte, vă rugăm să contactați producătorul sau distribuitorul produsului respectiv.


Concentratorul portabil de oxigen EasyPulse - POC

EasyPulse POC este produsul perfect pentru a ajuta pacientul să-și salveze mobilitatea. Poc este un dispozitiv medical alimentat prin baterie, care atrage oxigen din mediul dumneavoastră și livrează oxigen medical printr-o canulă.

Mai mult

Concentrator de Oxigen Total

Este echilibrul perfect al furnizării de oxigen mobil și staționar. Oferă debit continuu și în puls, toate în aceeași unitate cântărind mai puțin de 5 kg. Nu este nevoie să aveți 2 concentratoare separat sau butelii de oxigen

Mai mult